Groepsraad/VZW

De Groepsraad beheert de gebouwen, terreinen, het algemeen materiaal en al wat daar bij komt zien. In juli en augustus organiseren zij de verhuur voor jeugdkampen. We zijn met 8 maar er zijn nog altijd extra krachten welkom. De leiding kan ons ook altijd vragen om links of rechts een handje toe te steken bij een activiteit. Welk probleem en/of vraag zich ook aandient, wij zullen steeds proberen om mee een oplossing te vinden.
Vergaderen doen wij normaal elke eerste zaterdag van de maand op het heem behalve in juli en augustus. Want dan is het heem enkel ter beschikking van diegene die er op kamp komen.
In 2013 is Chiro Bevel vzw opgericht. Groepsraad, hoofdleiding en volwassen- begeleiding vormen deze vzw. Het doel blijft net zoals voorheen, het bijstaan en ondersteunen van onze Chiro. Met als hoofdzaak het beheren van gebouwen en terrein en het afsluiten van grotere contracten.
De laatste verwezelijking is de bouw van de nieuwe blok. Die is nu al 7 jaar gedeeltelijk in gebruik en sinds 2 jaar is deze volledig afgewerkt. Dit jaar is het de bedoeling om een afvalberging te plaatsen en de eerste plannen voor het vernieuwen van de keuken vorm te geven.
Wenst u een handje toe te steken, mocht er iets op uw maag liggen of wil je meer info, geef gerust een seintje!


435099850_1191753608898659_5693941589266256968_n.jpg

Leden Groepsraad/VZW

Jonas Verwimp (voorzitter)

Search