Kalender 2018-2019

Kindermarkt

Alle afdelingen maken een eigen kraampje waar ze eten verkopen of andere leuke speeltjes. Ook leden of andere kindjes zijn welkom op ons marktje, vorige jaren werden er bijvoorbeeld oude puzzels, spelletjes, DVD's of zelfgemaakte pizza's verkocht. Iedereen welkom en alles aan echt Chiro prijzen.

18 november 2018

23 november 2018

Das Aspifest

Aspiranten geven een knotsgekke fuif!

Das aspifest 2018!

Christus koning

EEN HELE DAG CHIRO! In de voormiddag gaan we met zen allen naar de viering in de kerk. Samen chiro liedjes zingen en de oorsprong van de Chiro vieren. Smiddags eten ze spinazie met spek waardoor we heel de namiddag spelletjes kunnen spelen. De oudsten eten savonds nog frietjes en maken zich dan op voor het avondspel.

25 november 2018

2 december 2018

Dag Sinterklaasje

De stoomboot uit Spanje komt ook langs de Chiro. Als alle leden braaf zijn geweest krijgen ze snoepgoed en nog vele verassingen.

Kerstboomverbranding

De Keti's van Chiro Bevel organiseren een kerstboomverbranding. Bij het gezellige vuur staan enkele vuurkorven en enkele drankstandjes. Voor de kleinsten zullen er ook pannekoeken zijn en enkele randactiviteiten.

5 januari 2019

10 februari 2019

Valentijnsontbijt

Love is in the air! Chiro Bevel brengt lekkere ontbijtmanden rond in groot Nijlen en ver daar buiten. Vorige jaren werden telkens 400 manden aan de vele tortelduifjes verkocht, dit jaar meer? Inschrijfformulieren kan vanaf half januari downloaden op onze site.

GEWEST: Ketiweekend

Gewest pallieter organiseert een weekend voor alle Keti's van het gewest

8-10 februari 2019

15-17 maart 2019

GEWEST: Aspiweekend

Gewest pallieter organiseert een weekend voor alle aspi's van het gewest.

Kruiskensmarkt

Chiro Bevel staat naar jaarlijkse gewoonte op kruiskensmarkt, hier verkopen wij drankjes en lekkere snacks.

19 april 2019

20 april 2019

Paaseieren rapen @Chiroheem

Iedereen is welkom om op zaterdag 20 april paaseieren te rapen op het grote Chiroheem te Bevel. Paaseieren en nog enkele verassingen.

Jaarmarkt

Chiro Bevel staat al jaar en dag in het midden van hartje Nijlen met een tentje. Hier spelen wij muziek en verkopen wij talloze drankjes.

22 april 2019

26,27,28 april 2019

HEEMFEESTEN CHIRO BEVEL

Vrijdag, zaterdag en zondag is er vanalles te doen op de terreinen van Chiro Bevel. Fuif, afterwork, shows en een restaurantdag. Veel meer info volgt nog!

KAMP SLEIDINGE

Zeker in de agenda zetten, het CHIROKAMP!

21 (24) t.e.m. 31 juli 2019

Extra info

Evenementen of uitstappen zoals schaatsen, nieuwjaar zingen,... worden verwijderd als deze gepasseerd zijn! Het ganse jaar door zijn er talloze activiteiten voorzien voor de leden maar ook voor jeugd en ouders rondom Bevel. Zodra een evenement is gepasseerd wordt het verwijderd van de kalender, bij het begin van het jaar komen al onze speciale zondagen en evenementen online. Chirolozen zondagen: 23 december en 21 april.

Chiro Bevel
data-2018-20191.png
©2018 Chiro Bevel. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Search