Kalender 2018-2019

Chiro Bevel @Warmste week!

Alle verenigingen van Bevel steken de handen in elkaar voor het goede doel! Meer info volgt!
Het warmste dorp!

8 september 2018

16 september 2018

Chiro Bevel trapt het jaar 2018-2019 af!

Alle leden moeten ontdekken wie hun nieuwe leiding is.

Officiële startdag

Alle huidige en nieuwe leden zijn welkom vanaf 14u op het chirodomein van Chiro Bevel. Er zijn vele springkastelen, reuzespelen, hotdogs, klassieke spelen en nog veel meer, kom zeker eens kijken!

23 september 2018

30 september 2018

Pasdag

De leiding stalt hun kleren uit: Tshirts, truien, broeken, hemden,... Vanaf dit jaar kunnen ook ouders oude kleren in deftige staat binnen brengen, deze worden apart bijgehouden en kunnen andere ouders komen afhalen.

Uniform prijzen

Vriendjesdag

Alle leden mogen vrienden en vriendinnetjes meenemen en komen proeven van Chiro Bevel.

7 oktober 2018

21 oktober 2018

Taartenverkoop TITO's

De tippers en toppers van Chiro Bevel gaan met taarten door heel Bevel rond. Er zijn 4 verschillende smaken en je kan ze op voorhand bestellen. Ze vertrekken smorgens met ongeveer 500 taarten met verscheidene gokarts, kruiwagens,... HEEL LEKKER!

Quiz Chiro Bevel meisjes

Super gezellige quiz voor jong en oud! Inschrijven kan door te sturen naar: lisadegreef@chirobevel.be 

Klik hier voor meer info.

3 november 2018

18 november 2018

Kindermarkt

Alle afdelingen maken een eigen kraampje waar ze eten verkopen of andere leuke speeltjes. Ook leden of andere kindjes zijn welkom op ons marktje, vorige jaren werden er bijvoorbeeld oude puzzels, spelletjes, DVD's of zelfgemaakte pizza's verkocht. Iedereen welkom en alles aan echt Chiro prijzen.

Das Aspifest

Aspiranten geven een knotsgekke fuif!

Das aspifest 2018!

23 november 2018

25 november 2018

Christus koning

EEN HELE DAG CHIRO! In de voormiddag gaan we met zen allen naar de viering in de kerk. Samen chiro liedjes zingen en de oorsprong van de Chiro vieren. Smiddags eten ze spinazie met spek waardoor we heel de namiddag spelletjes kunnen spelen. De oudsten eten savonds nog frietjes en maken zich dan op voor het avondspel.

Dag Sinterklaasje

De stoomboot uit Spanje komt ook langs de Chiro. Als alle leden braaf zijn geweest krijgen ze snoepgoed en nog vele verassingen.

2 december 2018

5 januari 2019

Kerstboomverbranding

De Keti's van Chiro Bevel organiseren een kerstboomverbranding. Bij het gezellige vuur staan enkele vuurkorven en enkele drankstandjes. Voor de kleinsten zullen er ook pannekoeken zijn en enkele randactiviteiten.

Valentijnsontbijt

Love is in the air! Chiro Bevel brengt lekkere ontbijtmanden rond in groot Nijlen en ver daar buiten. Vorige jaren werden telkens 400 manden aan de vele tortelduifjes verkocht, dit jaar meer? Inschrijfformulieren kan vanaf half januari downloaden op onze site.

10 februari 2019

8-10 februari 2019

GEWEST: Ketiweekend

Gewest pallieter organiseert een weekend voor alle Keti's van het gewest

GEWEST: Aspiweekend

Gewest pallieter organiseert een weekend voor alle aspi's van het gewest.

15-17 maart 2019

19 april 2019

Kruiskensmarkt

Chiro Bevel staat naar jaarlijkse gewoonte op kruiskensmarkt, hier verkopen wij drankjes en lekkere snacks.

Paaseieren rapen @Chiroheem

Iedereen is welkom om op zaterdag 20 april paaseieren te rapen op het grote Chiroheem te Bevel. Paaseieren en nog enkele verassingen.

20 april 2019

22 april 2019

Jaarmarkt

Chiro Bevel staat al jaar en dag in het midden van hartje Nijlen met een tentje. Hier spelen wij muziek en verkopen wij talloze drankjes.

HEEMFEESTEN CHIRO BEVEL

Vrijdag, zaterdag en zondag is er vanalles te doen op de terreinen van Chiro Bevel. Fuif, afterwork, shows en een restaurantdag. Veel meer info volgt nog!

26,27,28 april 2019

21 (24) t.e.m. 31 juli 2019

KAMP SLEIDINGE

Zeker in de agenda zetten, het CHIROKAMP!

Extra info

Evenementen of uitstappen zoals schaatsen, nieuwjaar zingen,... worden verwijderd als deze gepasseerd zijn! Het ganse jaar door zijn er talloze activiteiten voorzien voor de leden maar ook voor jeugd en ouders rondom Bevel. Zodra een evenement is gepasseerd wordt het verwijderd van de kalender, bij het begin van het jaar komen al onze speciale zondagen en evenementen online. Chirolozen zondagen: 23 december en 21 april.

Chiro Bevel
data-2018-20191.png
©2018 Chiro Bevel. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Search